capçalera Tanit

         Des de principis del mes de maig de l’any 2010 l’Orfeó Tanit ha sofert una transformació en la seva estructura; s’afegeix com una secció del Centre Excursionista Puigcastellar i passa a formar part de la seva organització .

         La direcció de la coral recau en el músic Angel Villagrasa, diplomat en clavicèmbal  i  professional de la música amb un ampli currículum i experiència .

         El nostre objectiu  és col·laborar amb totes les entitats de Santa Coloma, participar en les festes de barri, cooperar en les activitats lúdiques, festives, culturals i reivindicatives que es realitzen a la nostra ciutat i contribuir amb les nostres veus a que continui en la nostra ciutat la tradició del cant coral, que per altra banda sempre ha estat molt ben representada, primer per la coral L’Espirall i els últims 15 any per l’important tasca realitzada per la primera etapa del L’Orfeó Tanit.

         Dintre de la nostra manera de treballar, com a coral, la recuperació  de les tradicions i la memòria popular és molt important.  En aquest sentit  ens alegra molt la col·laboració entre la coral de l’Aula de la Gent Gran i l’Orfeó Tanit en la ja tradicional cantada de caramelles dirigits per el nostre company del Grup de Cultura Josep Maria Rosset.

         La cantada de caramelles va començar al mercat Sagarra, l’acollida per part dels comerciants sempre ha estat molt bona. Hem d’agrair la col·laboració de tots els comerciants en general, la seva acollida, els seus detalls vers el grup teixint una xarxa de complicitat tradicional i cultural de la que estem molt satisfets i que donen per pagades las hores de dedicació i els esforços de tots els participants.

         D’una ciutat com la nostra, de més de 120.000 habitants, amb un auditori inaugurat recentment, i amb un conservatori i escola de música, caldria esperar la existència, no d’una agrupació coral, sinó de varies i tots els esforços dirigits a la creació de cultura musical haurien de estar recolzats i reconeguts.

         Volem portar els nostres cants més enllà de la nostra ciutat i participar en els diferents actes que s’organitzin arreu de Catalunya. Santa Coloma  de Gramenet ha de ser coneguda i reconeguda pels seus mèrits, les seves lluites, els seus artistes, els seus esportistes, pels seus poetes i els seus escriptors, i també per la seva música. És en aquest sentit que des de la nostra petita aportació volem col·laborar en fer millor i més digna la nostra ciutat.

         No ens manca il·lusió i coratge en aquest compromís col·lectiu; us convidem a participar d’ell si us agrada la música i gaudiu del cant.

               Ens trobem per assajar cada dimecres a 2/4 de 10 del vespre fins les 11 a l’Escola Municipal de Música de Can Roig i Torres. Allà us esperem si us animeu a venir-hi a cantar amb nosaltres.

segueix-nos a: facebook.com/OrfeoTanit