Excursions

SECCIÓ DE MUNTANYA: Activitat de senderisme.

Sortida. Circular per Altafulla el 20-02-22. Longitud:12,5 km Desnivell: +152/-32m
Temps 04:40
Recorregut Altafulla – Baix Gaià – Castell Tamarit- Camí de Ronda- La Mora – El Mèdol –Castell Ferran-Emita St. Antoni – Castell Altafulla.


De l’estació Altafulla anirem a la zona de l’Espai Protegit del Baix Gaià, on trobarem la desembocadura del riu Gaià, arribem a la platja d’Altafulla, caminarem cap al Castell de Tamarit el voregem i seguirem pel bosc del castell fins al camí de ronda que ens portarà a la platja de la Mora.
Al final de la platja de la Mora deixant a la nostra esquerra el Càmping seguirem pel bosc de la Marquesa travessarem la carretera i per un pont l’autopista per arribar a la pedrera del Mèdol, agafarem la pista que ens porta al castell de Ferran, després baixa fins al riu Gaià i continuem fins a l’ermita de Sant Antoni i el castell d’Altafulla.
Punts i hora de reunió: Ens desplaçarem en tren i també es pot anar en cotxe particular:
Tren 08:15 Renfe Barcelona –Sants. Agafarem tren R17 R ( Surt 08:30 a 09:30 Altafulla). Treure bitllet d’anada i tornada a Altafulla. Passem els torns i ens trobem abans de baixar a la via 11. Cotxe particular 09:30 Estació Renfe Altafulla (costat muntanya)
Per apuntar-vos:
Socis federats. Mail indicant nom i si aniran amb tren o cotxe a senderisme@puigcastellar.cat
Socis no federats i les persones interessades. Que es posin en contacte amb la secretària del CEP C/ San Josep 20 de dilluns a dijous de 19/21 H (Tel 93 385 99 41). Fets els tràmits d'inscripció per apuntar-se a la sortida , deixin les seves dades, mail i telefon de contacte, indicant si aniran amb tren o cotxe fins a Altafulla
Material necessari . – Aigua , – Gorra i crema solar, bastons. – Esmorzar i dinar,- Fruits secs, barretes, etc. per anar menjant pel camí.

Excursió a Lo Coscollet

La Secció de Muntanya organitza una excursió al Pic de Lo Coscollet, pel proper diumenge 29 de març. La reunió de preparació, el proper dimarts 24 de març a les 20:30h.


Excursió al Pic del Sui

La Secció de Muntanya organitza una excursió al Pic del Sui, pel proper diumenge 1 de març. La reunió de preparació, el proper dimarts 25 de febrer a les 20:30h.


Excursió a la Serra de Bellmunt

La Secció de Muntanya organitza una excursió a la Serra de Bellmunt, pel proper diumenge 2 de febrer. La reunió de preparació, el proper dimarts 28 de gener a les 20:30h.


Excursió a la Serra de Vandellòs

La Secció de Muntanya organitza una excursió a la Serra de Vandellòs, pel proper diumenge 15 de desembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 10 de desembre a les 20:30h.


Excursió a la Vall d'en Bas

La Secció de Muntanya organitza una excursió a la Vall d'en Bas, pel proper diumenge 17 de novembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 12 de novembre a les 20:30h.


Campament d'Estiu al Pic de Ventolau

La Secció de Muntanya organitza el seu Campament d'Estiu d'enguany a l'Alt Pirineu, pel cap de setmana del 20 i 21 de juliol. La reunió de preparació, el proper dimarts 16 de juliol a les 20:30h.


Excursió al Puig Sobirà de la Canalda

La Secció de Muntanya organitza una sortida al Puig Sobirà de la Canalda, pel diumenge 7 de juliol. La reunió de preparació, el proper dimarts 2 de juliol a les 20:30h.


Camí de Ronda Llançà-Cerbère

La Secció de Muntanya organitza una sortida al Camí de Ronda entre Llançà i Cerbère, pel diumenge 16 de juny. La reunió de preparació, el proper dimarts 11 de juny a les 20:30h.


Excursió a Lo Coscollet

La Secció de Muntanya organitza una sortida al Cim de Lo Coscollet, a la Serra d'Aubenç, pel diumenge 19 de maig. La reunió de preparació, el proper dimarts 14 de maig a les 20:30h.


Excursió al Congost de Mu

La Secció de Muntanya organitza una sortida al Congost de Mu, pel dissabte 27 d'abril. La reunió de preparació, el proper dimarts 23 d'abril a les 20:30h.


Excursió a la Serra de Milany

La Secció de Muntanya organitza una sortida a la Serra de Milany, pel diumenge 31 de març. La reunió de preparació, el proper dimarts 26 de març a les 20:30h.


Excursió a Montserrat

La Secció de Muntanya organitza una sortida a Montserrat, pel diumenge 3 de març. La reunió de preparació, el proper dimarts 26 de febrer a les 20:30h.


Excursió a La Gallina Pelada

La Secció de Muntanya organitza una sortida de raquetes i esquís a La Gallina Pelada, pel diumenge 17 de febrer. La reunió de preparació, el proper dimarts 12 de gener a les 20:30h.


Excursió a Abella de la Conca

La Secció de Muntanya organitza una sortida a Abella de la Conca, pel diumenge 3 de febrer. La reunió de preparació, el proper dimarts 29 de gener a les 20:30h.


Excursió a Abella de la Conca

La Secció de Muntanya organitza una sortida a Abella de la Conca, pel diumenge 16 de desembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 11 de desembre a les 20:30h.


Excursió als Cingles de Cabrera i Aiats

La Secció de Muntanya organitza una sortida als Cingles de Cabrera i Aiats, pel diumenge 18 de novembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 13 de novembre a les 20:30h.


Excursió a Salga Aguda i Serrat del Migdia

La Secció de Muntanya organitza una sortida als cims del Salga Aguda i Serrat del Migdia, a la Serra de Pîcancel, pel diumenge 21 d'octubre. La reunió de preparació, el proper dimarts 16 d'octubre a les 20:30h.


Campament d'estiu 2018

Com cada any per aquestes dates, arriba el campament d'estiu.
Aquest any, com no podia ser d'una altra manera, repetirem l'experiència dels anys anteriors, intentant l'ascensió a un 3000. Serà el proper cap de setmana del 14 i 15 de juliol, i pujarem al Tuc de Mulleres, un cim de 3.010m.
Per explicar-vos com ho volem fer i com ha de ser la logística, us convoquem a la reunió de preparació el proper dimarts 10 de juliol a les 20:30h.
Us esperem!cartell_mulleres


Excursió a Bastiments i Pic de l'Infern

La Secció de Muntanya organitza una sortida a Bastiments i Pic de l'Infern, pel diumenge 1 de juliol. La reunió de preparació, el proper dimarts 26 de juny a les 20:30h.


Excursió a la Riera d'Escales

La Secció de Muntanya organitza una sortida a la Riera d'Escales, pel diumenge 17 de juny. La reunió de preparació, el proper dimarts 12 de juny a les 20:30h.


Excursió a Mura i la Serra de l'Obac

La Secció de Muntanya organitza una sortida a la Serra de l'Obac, pel diumenge 20 de maig. La reunió de preparació, el proper dimarts 15 de maig a les 20:30h.


Excursió a la Riera de Carme

La Secció de Muntanya organitza una sortida a La riera de Carme, pel diumenge 15 d'abril. La reunió de preparació, el proper dimarts 10 d'abril a les 20:30h.


Excursió a Les Roques de Sant Honorat

La Secció de Muntanya organitza una sortida a Les roques de Sant Honorat, pel diumenge 25 de febrer. La reunió de preparació, el proper dimarts 20 de febrer a les 20:30h.


Excursió hivernal al Pic de Nérassol

La Secció de Muntanya organitza una sortida hivernal al Pic de Nérassol, pel dissabte 17 de febrer. La reunió de preparació, el proper dimarts 13 de febrer a les 20:30h.


Excursió a la Serra de l'Obac

La Secció de Muntanya organitza una sortida a la Serra de l'Obac, pel diumenge 4 de febrer. La reunió de preparació, el proper dimarts 30 de gener a les 20:30h.


Excursió hivernal al Pic de Pedrons

La Secció de Muntanya organitza una sortida hivernal al Pic de Pedrons, pel diumenge 21 de gener. La reunió de preparació, el proper dimarts 16 de gener a les 20:30h.


Excursió al Puig Sobirà

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme al Puig Sobirà de la Canalda, pel diumenge 3 de desembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 28 de novembre a les 20:30h.


Excursió a la Serra de Curull

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a la Serra de Curull, pel diumenge 12 de novembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 7 de novembre a les 20:30h.


Excursió a Pàndols i Cavalls

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a les Serres de Pàndols i Cavalls, pel diumenge 22 d'octubre. La reunió de preparació, el proper dimarts 17 d'octubre a les 20:30h.


Excursió al Puigpedrós

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme al Puigpedrós i al circ i estanys d'Engorgs, pel diumenge 17 de setembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 12 de setembre a les 20:30h.


Excursió a Coma de Vaca

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme al cim del Torrenueles, refugi de Coma de Vaca i Camí dels Enginyers, pel dissabte 22 de juliol. La reunió de preparació, el proper dimarts 18 de juliol a les 20:30h.


Campament d'estiu 2017

Com cada any per aquestes dates, arriba el campament d'estiu.
Aquest any, com no podia ser d'una altra manera, repetirem l'experiència de l'any passat: intentarem l'ascensió a un 3000 amb els companys del Repte3000, el Pedro i el Jordi. Serà el proper cap de setmana del 8 i 9 de juliol, i pujarem al Tuc de Mulleres, un cim de 3.010m.
Per explicar-vos com ho volem fer i com ha de ser la logística, us convoquem a la reunió de preparació el proper dimarts 4 de juliol a les 20:30h.
Animeu-vos, que volem celebrar amb tots vosaltres gairebé dos anys d'ascensions per sobre dels 3000!

Us esperem!cartell_mulleres


Excursió per la via verda del Llobregat

El proper diumenge 18 de juny, excursió del grup de Muntanya BabyCEP a la via Verda del Llobregat, entre Cal Rosal i Sant Quirze de Pedret. Inscripcions fins el proper divendres 16. Adreceu-vos per a més informació a cepmuntanyababy@gmail.com


Excursió al Costabona

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme al Costabona i Roca Colom, pel diumenge 11 de juny. La reunió de preparació, el proper dimarts 6 de juny a les 20:30h.


Excursió a la Riera de Martinet

El proper diumenge 14 de maig, excursió del grup de Muntanya BabyCEP a la Riera de Martinet, al Montseny. Inscripcions fins el proper divendres 12.


Excursió a la Serra de Montsant

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a la Serra de Montsant, pel diumenge 9 d'abril. La reunió de preparació, el proper dilluns 3 d'abril a les 20:30h.


Excursió a la Serra de Tivissa

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a la Serra de Tivissa, pel diumenge 26 de febrer. La reunió de preparació, el proper dimarts 21 de febrer a les 20:30h.


Excursió hivernal al Pic de Nérassol

La Secció de Muntanya organitza una sortida hivernal al Pic de Nérassol, pel dissabte 11 de febrer. La reunió de preparació, el proper dimarts 7 de febrer a les 20:30h.


Excursió a Olesa de Bonesvalls

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme al Massís del Garraf, pel diumenge 29 de gener. La reunió de preparació, el proper dimarts 24 de gener a les 20:30h.


Excursió hivernal al Puig de les Borregues

La Secció de Muntanya organitza una sortida hivernal al Puig de les Borregues, pel diumenge 15 de gener. La reunió de preparació, el proper dimarts 10 de gener a les 20:30h.


Excursió a la Serra de Cardó

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a la Serra de Cardó, pel diumenge 11 de desembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 29 de novembre a les 20:30h.


Excursió a Ports de Beseit

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme al Carrer Ample, als Ports de Beseit, pel dissabte 12 de novembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 8 a les 20:30h.


Excursió al Sobrepuny

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme al Sobrepuny, a la Serra de Catllaràs, pel diumenge 16 d'octubre. La reunió de preparació, el proper dimarts 11 a les 20:30h.


Excursió a la Serra dels Bufadors

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a la Serra dels Bufadors, pel diumenge 18 de setembre. La reunió de preparació, el proper dimarts 13 a les 20:30h.


Campament d'estiu 2016

Com cada any per aquestes dates, arriba el Campament d'Estiu.
Aquest any, a més, té un al·licient especial: intentarem l'ascensió a un 3000 amb els companys del Repte3000, el Pedro i el Jordi. Serà el proper cap de setmana del 23 i 24 de juliol, i pujarem al Tuc de Mulleres, un cim de 3.010m.
Per explicar-vos com ho volem fer i com ha de ser la logística, us convoquem a la reunió de preparació el proper dijous 14 de juliol a les 20:30h.
Animeu-vos, que volem celebrar amb tots vosaltres gairebé un any d'ascensions per sobre dels 3000!

Us esperem!cartell_mulleres2


Sortida a la Tossa del Braibal

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a la Tossa del Braibal, a Andorra, pel diumenge 3 de juliol. La reunió de preparació, el proper dimarts 28 a les 20:30h.

cartell_braibal


Sortida a la Riera de Sant Aniol d'Aguja

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a la Riera de Sant Aniol, a l'Alta Garrotxa, pel diumenge 5 de juny. La reunió de preparació, el proper dimarts 31 de maig a les 20:30h.

cartell_aniol


Excursió al Catllaràs

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme al Catllaràs, a la zona del Falgars i el Joc de Pilota, pel diumenge 10 d'abril. La reunió de preparació, el proper dimarts 5 a les 20:30h.

cartell_joc de pilota2


Excursió a Sant Llorenç del Munt

La Secció de Muntanya organitza una sortida de senderisme a Sant Llorenç del Munt, a la zona del Castellsapera i la Torrota de l'Obac, pel proper diumenge 31 de gener. La reunió de preparació, el proper dimarts 26 a les 20:30h.cartell_castellsapera