Muntanya

La Secció de Muntanya és la principal de l’Entitat dintre de l’àrea esportiva. Dins aplega diferents tipus d’activitats, sempre en l’àmbit de l’esport de muntanya, amb especial dedicació al senderisme, trekking, alpinisme, btt, escalada, raquetes de neu, esquí alpí i de muntanya i vies ferrades.
Aquí pots trobar gent activa de tots els nivells i edats, des d’aficionats que s’inicien al senderisme fins a alpinistes de gran experiència, amb expedicions de renom com les del Daunagiri (1982), Cho Oyu (1994), Khan Tengri (2007) i Muztagh-Ata (2012).
La Secció de Muntanya es reuneix tots els dimarts a la tarda, per programar, preparar i comentar les diferents activitats i sortides que es duen a terme.
Aquestes activitats inclouen una sortida mensual per als socis. Si no ets soci i vols conéixer com son les nostres sortides, tens l’opció de fer-te soci temporal.
També tenen un paper rellevant les activitats de formació. Diferents cursos i jornades es reparteixen al llarg de l’any per iniciar o aprofundir en alguna de les disciplines de muntanya.

Excursions

Darreres activitats

Formació

En marxa…