capçalera cultura

ACTIVITATS SECCIÓ DE CULTURA DEL CEP

     Com una més de les Seccions del CEP, el Grup de Cultura porta a terme la doble tasca de dinamitzar les activitats lúdiques i culturals del Centre Excursionista, així com la de relació amb d’altres entitats socioculturals locals, per tal de potenciar diversos actes conjunts, encaminats a facilitar el coneixement individual i col·lectiu de la ciutadania, sempre amb la vista posada en la “cohesió en la diversitat” de la Santa Coloma actual.

Per això, les nostres activitats es poden resumir en el quadre següent:

ACTIVITATS PRÒPIES

 –          Sortides matinals.

Normalment realitzades en diumenge a espais històrics, monumentals o naturals propers, visites guiades a Museus, entitats excursionistes o culturals veïnes…

–          Sortides d’un dia o de cap de setmana.

Per tal d’acostar-nos a llocs més allunyats, però amb la mateixa finalitat de les anteriors: esbarjo i coneixement dels paratges i espais d’interès natural, històric i cultural del país.

–          Xerrades i Vetllades literàries.

Normalment realitzades en dijous al vespre al nostre local. Els temes son diversos i de caràcter divulgatiu: Història, poesia, cultura, presentacions literàries, natura, pedagogia, medicina, solidaritat…

  1. ACTIVITATS CONJUNTES AMB ALTRES ENTITATS DE LA CIUTAT

 –          Grup de Debats.

Se’n realitzen tres o quatre a l’any, normalment en dimecres al vespre, i a un local públic. Pensades per tal de debatre temes d’interès actual, tals com política i ciutadania, joventut, economia, immigració.

–          Participació en fòrums circumstancials.

Trobades específiques per tal de debatre temes d’interès local, tals com cohesió social i nouvinguts, urbanisme i model de ciutat…

–          Participació i presència en actes culturals de la ciutat.

Tals com la Diada de l’Ensenyament, el Correllengua, les Caramelles….

 Consulteu el calendari d’activitats del CEP. ( Clicar sobre cada un dels apartats per tal d’informar-vos sobre les nostres pròximes activitats)

La gent del Grup de Cultura del Centre Excursionista Puigcastellar ens trobem cada dimecres a les 7 del vespre als locals del CEP, i estarem encantats de poder comptar amb tu sempre que vulguis. T’hi esperem!.