DÓNA’M CORDA!, 75 ANYS DEL CEP

“Dona’m corda!”

20 h – Museu Torre Balldovina

75 anys del Centre Excursionista Puigcastellar

Aquesta exposició presenta un recull de fotografies, documents i objectes relacionats amb el Centre Excursionista Puigcastellar i les seves seccions, i pretén ser un petit homenatge a l’esforç continuat de totes les persones que, al llarg de setanta-cinc anys, n’han format part. L’exposició es podrà visitar fins al 20 de novembre de 2022.

aquí tens l’enllaç al Museu

Del 3 de setembre al 20 de novembre de 2022
El Centre Excursionista celebra 75 anys, amb una llarga trajectòria de vida excursionista, d’activitats culturals, de salvaguarda del patrimoni, de fer reverdir l’entorn natural, de dedicació als infants… Des dels seus inicis sempre ha estat una entitat transversal, amb varietat de seccions, des de la més esportiva –com la de Muntanya– a les més culturals –com les de Sardanes, Estudis, Cultura–; el Col·lectiu Ciutadà o Grup Infantil. També acull l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran, la Coral Tanit…
Aquesta exposició que presenta el Museu Torre Ball­dovina recull un bon nombre de fotografies, docu­ments i objectes relacionats amb l’entitat i les seves seccions, i pretén ser un petit homenatge a l’esforç conti­nuat de moltes persones que al llarg de setanta-cinc anys han tirat endavant el Centre Excursionista Puigcastellar. La seva antiguitat, trajectòria i patrimoni és un bé a conservar, el qual ja forma part de la història de Santa Coloma.

i aquí el fulletó de l’exposició

Posted in CEP