20è ANIVERSARI DE L’ORFEÓ TANIT

LOGO-TANIT-20-2L’Orfeó Tanit ha preparat una sèrie d’activitats amb motiu del seu 20è aniversari.

La primera és una exposició al Centre Excursionista Puigcastellar, que s’inaugurarà el dia 9 de juny a les 8 del vespre i restarà oberta fins al 8 de juliol. L’exposició -amb imatges, escrits, cartells, vídeo, etc.- vol ser una mostra de tota l’activitat desenvolupada per l’Orfeó.

Estem preparant un concert d’aniversari, en què estrenarem la peça ‘Cançons del nord’, l’autor de la qual és el nostre company Josep Pasqual. Serà el diumenge 26 de juny, a les 18h, a l’auditori de Can Roig i Torres.

L’activitat següent serà una trobada amb el conjunt d’entitats culturals de la ciutat, per celebrar amb un to festiu la relació entre les entitats. Aquesta trobada serà el dia 16 d’octubre a la Torre Balldovina.

Cartell Concert Cançons del Nord 2016.06.26Cartell exposic_aniversari

 

orfeo-tanit_1v-2_pagina_1

Finalment tancarem els actes de l’aniversari amb un concert al teatre Sagarra, el 26 de novembre amb la interpretació d’una selecció del Requiem de W.A. Mozart amb la Coral Madrigalistes de Catalunya, el Cor Exaudi de Barcelona i l’orquestra The Ripieno Consort. i els solistes Mónica Muñoz, soprano; Aranzazu García, contralt; Jose Ignacio Lagos, tenor; Vincent de Soomer, baix.